Hur kan vi hjälpa dig?

Tjänster

Komplett och säker

Totalentreprenad

Med kvalité i fokus arbetar vi effektivt med projektstyrning hela vägen från kalkyl till avslut, systemuppföljning, effektiviserad inköpsprocess och ett optimalt materialflöde. Vår styrka är projektledning och byggsamordning där vi, förutom med vår egen organisation, jobbar med både större och mindre entreprenörer och underleverantörer. Alla vi arbetar med är noga utvalda, för att motsvara våra och – i slutändan – våra kunders förväntningar.

Hör av dig
Har du en idé du vill förverkliga? Vi hjälper dig med just det. Prata med oss och låt oss komma med en lösning.
INNOVATION

Arkitektritade hus

Arkitektritade hus är det självklara valet för dig som vill ha ett hem utöver det vanliga. Med oss som samarbetspartner har ni alla möjligheter att forma ert nya hem precis så som ni vill ha det. Behöver ni hjälp med inspiration och förslag? Vi visar er gärna våra tidigare projekt och helhetsuppdrag som ni kan inspireras av. Våra kunniga medarbetare hjälper er att förverkliga drömmen om ett unikt hem.

Läs mer
KAN VI UNDERLÄTTA?

Fastighetsservice i Trelleborg och Malmö

SAWI Byggnads AB är din byggpartner som underlättar vardagen för dig som fastighetsägare. Vi erbjuder fastighetsservice med allt från delentreprenader till totallösningar för företag, industrifastigheter och bostadsrättsföreningar i främst Trelleborg, Malmö och Ystad. Vi lokalanpassar och servar industriföretag såsom Trelleborg AB och Flint Group.

Läs mer
Professionell och personligt
Vi erbjuder bland annat traditionellt byggnadssnickeri och betongarbeten, inrednings-snickeri, murning, med mera.
STILSÄKER

Kommersiella
fastigheter

Vi är ett heltäckande företag som bygger lokaler, fastigheter, industribyggnader samt gör byggnationer åt kommersiella och
kommunala fastighetsbolag i Malmö med omnejd. Vi gör även hyresgästanpassningar samt om- och tillbyggnader utifrån dina önskemål. Med lång erfarenhet, hög kompetens och ett personligt engagemang skräddarsyr vi kundunika uppdrag. Låt oss hjälpa dig med en specialdesignad lokal eller industribyggnad som är anpassad till just din verksamhet.