VI ÄR DIN

Fastighetsservice i Trelleborg och Malmö

VI LOKALANPASSAR

OCH SERVAR

SAWI Byggnads AB är din byggpartner som underlättar vardagen för dig som fastighetsägare. Vi erbjuder fastighetsservice med allt från delentreprenader till totallösningar för företag, industrifastigheter och bostadsrättsföreningar i främst Trelleborg, Malmö och Ystad. Vi lokalanpassar och servar industriföretag såsom Trelleborg AB och Flint Group. Vår målsättning är genom hög servicenivå, engagerad personal och goda kundrelationer utföra fastighetsservice som förenklar din vardag som fastighetsägare.

Hör av dig
Har du en idé du vill förverkliga? Vi hjälper dig med just det. Prata med oss och låt oss komma med en lösning.
VI HÅLLER

Din fastighet i toppskick

SAWI är ett heltäckande byggföretag, som kan leva upp till högt ställda krav på kvalitet, hantverksskicklighet, effektivitet och miljöanpassning. Våra erfarna medarbetare arbetar med fastighetsservice av högsta kvalitet och med omtanke på miljön

Fastighetsservice som underlättar
När du väljer SAWI får du hjälp att anpassa din fastighet för att effektivisera din verksamhet. Med lång erfarenhet, hög kompetens och ett personligt engagemang skräddarsyr vi kundunika uppdrag. Låt oss hjälpa dig att underhålla din fastighet så att du kan fokusera på att utveckla och förädla dina fastigheter.
Kontakta oss

för en kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på fastighetsservice i Trelleborg, Malmö och Ystad med omnejd. Vi jobbar ständigt med att utvecklas, effektiviseras och förbättras för att du som kund ska känna dig trygg med oss som samarbetspartner och helhetsleverantör.