Specialdesignade och

Arkitektritade hus

Erfarenhet

45 år i branschen

Arkitektritade hus är det självklara valet för dig som vill ha ett hem utöver det vanliga. SAWI Byggnads AB bygger specialdesignade och arkitektritade hus i Malmö och Trelleborg med omnejd. Vi har bred kompetens och mer än 45 år erfarenhet i branschen, vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som helhetsleverantör. Varje husköpare har sina egna drömmar och genom arkitektritade hus kan vi hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett unikt hem.

Hör av dig
Har du en idé du vill förverkliga? Vi hjälper dig med just det. Prata med oss och låt oss komma med en lösning.
INNOVATION OCH

Oändliga möjligheter

Fördelen med arkitektritade och specialdesignade hus är att de är helt anpassningsbara utifrån personliga önskemål. Fastighetens läge, väderstreck och tomtens utseende får också styra i utformning av dessa hus, något som man aldrig kan uppnå med sk. Kataloghus. Behöver ni hjälp med inspiration och förslag? Vi visar er gärna våra tidigare projekt och helhetsuppdrag som ni kan inspireras av. Våra kunniga medarbetare hjälper dig att hitta lösningar utifrån dina behov och önskemål.

Från idé till nyckelfärdigt hus
Vår långa erfarenhet och kunskap som vi fått genom alla våra tidigare projekt får du som kund tillgång till när vi är med att projektera fram ditt specialdesignade hus.
Kontakta oss

för att förverkliga din dröm

Med oss som samarbetspartner har ni alla möjligheter att forma ert nya hem precis så som ni vill ha det. Välkommen att kontakta SAWI Byggnads AB i Trelleborg för konsultation eller offert på arkitektritade hus i Malmö med omnejd.